Ons Team!

Hallo, ik ben Jessy. Samen met mijn vriend runnen wij een gezin met 2 lieve zoontjes in Geel Bel. Mensen een kwalitatieve zorg verlenen, in combinatie met een luisterend oor geeft me veel voldoening van wat ik doe! Ik vind mijn hoofd leegmaken en ontspannen heel belangrijk, dat doe ik het liefst met een ritje op de fiets of gaan zwemmen. Op tijd een lekkere koffie en verse bloempjes, en mijn dag kan niet meer stuk.

Sedert 2005 afgestudeerd verpleegkundige met als specialisatie psychiatrie. Ik heb 2 jaar ervaring opgedaan in Sint Annendael Diest op een open opname afdeling. Daarna ben ik in de thuiszorg beginnen werken waar ik 13 jaar lang een praktijk heb overgenomen. Ik ben referentieverpleegkundige wondzorg en ben aangesloten bij de vlaamse beroepsvereniging voor zelfstandige verpleegkundigen om op de hoogte te blijven omtrent wijzigingen binnen het riziv. Ik wil me graag actief blijven bijscholen in allerlei nieuwe verpleegtechnische handelingen (oa chemo en infuustherapie )
Hallo, ik ben Ellen afkomstig van Ham, getrouwd en heb 3 prachtige zonen. Mensen verzorgen is mijn passie. Zorgen met mijn hart voor de patiënten is wie ik ben. Ik leer elke dag graag bij, zowel van mijn patiënten als van de vormingen die ik volg. Dat maakt mijn job zo boeiend. Je leert altijd nieuwe mensen kennen met unieke ervaringen waar je van leert. Buiten mijn job is mijn gezin heel belangrijk. Zij zijn mijn echte steun en toeverlaat. De liefde die je van hen krijgt is onbeschrijfelijk.

Ik heb 12 jaar ervaring in de thuisverpleging. Gestart in bijberoep en de laatste 5 jaar in hoofdberoep. Ik heb voordien nog 1 jaar ervaring opgedaan in OPZ Geel op de dienst psychogeronto. En 6 jaar op het revalidatiecentrum in Herk de Stad. Ik doe graag wondverzorgingen, verpleegtechnische handelingen en palliatieve verzorgingen. Graag wil ik mij nog verder verdiepen in wondzorg, chemo en palliatieve zorg aan huis
Hallo, ik ben Tina woonachtig in Meerhout en ik heb samen met mijn vriend een pracht van een dochter. Mensen verzorgen doe ik met veel passie in combinatie met een luisterend oor. Door regelmatig bijscholingen te volgen leer ik dagelijks nog bij. Als ontspanning doe ik regelmatig aan aquagym en fitness.

Ik heb een opleiding algemene ziekenhuisverpleging gevolgd. Heb in totaal 12 jaar ervaring in de thuisverpleging, en heb enkele jaren daarvan in dienstverband gewerkt als thuisverpleegkundige. Ik zou me nog graag extra willen verdiepen in een diabetisch voet en wondzorg.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close